Збогувајте се со белите кујни од минатото и поздравете го овој микс на бои кои ги дефинираат кујнските трендови за 2018.  Според некои дизајнери, двобојноста е едноставен начин за да ја направите интересна кујната.  Иако овој изглед е присутен веќе неколку години, очигледно е дека тој е тука за да остане.

Заменете ги воздржаните шеми на бои со храбри контрасти на црна и сива, варијации на зелена и сина, и комбинации на боја на кожа и бело.  Без разлика дали вашиот дом е шик куќа или стан на 17ти кат, овој тренд лесно може да се примени во било кој добар дизајн или стил.  Земете примероци на боја и зaпочнете да дизајнирате.  🙂

Остави одговор

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.