Прикажува 1 од 3

Хороскоп во кој ќе се пронајде секоја жена!  Што сака, а што не поднесува кај партнерот?

Овен

Иако се чувствителни, жените имаат многу мала толеранција со несигурните мажи. Тие бараат херој кој ќе може сам да ги совлада сите потешкотии, а она што прво ќе ги привлече кај мажите е самодовербата и конзистентност. Сакаат предизвици и авантури, но имаат и романтична страна која бара класично заведување. Кога ќе се заљуби жената е верна, внимателна и дарежлива.

Бик

Тие се женствени. Сакаат да бидат мазени и пазени, а најмногу паѓаат на мажите со кои се чувствуваат сакано и убаво. За жените Бикови клише не постои, затоа секое изненадување и знак на внимание во нејзините очи е голем плус. Бара стабилност и љубов и не се склони на неверства, но истото го очекуваат и од партнерот. Сака елегантни и шармантни мажи со стил кој знаат што сакаат и како тоа да го остварат.

Близнаци

Жените Близнаци толку се живи и сестрани што единственото што им е важно кај партнерот да успее да го прати нејзиното темпо. Сака да биде заљубена и тогаш е спремна на партнерот да му даде баш се. Иако сакаат да кокетираат и уживаат во машко друштво, кога ќе го пронајдат правиот партнер, жените Близнаци не размислуваат за други мажи ниту на неверство. Многу им е важно партнерот да ги разбира, а довербата им е една од најважните сегменти на врската. Желни се за знаење, имаат фантастичен смисол за хумор и обожаваат луѓе и друштво.

Рак

Многу се чувствителни и интуитивни души. Жените Ракови ќе ги привлече чувствителни и романтични мажи. Припадниците на овој знак ги прати честа промена на расположението. Сакаат стабилност и ги привлекуваат самосвесни мажи. Со овој знак владее срцето и баш поради тоа се многу внимателни и многу споро влегуваат во сериозна врска. Но, кога еднаш мажот ќе влезе во нејзиниот свет, стануваат верни и врската ја сметаат најважна. Врзани се за семејството и од партнерот го очекуваат истото.

Прикажува 1 од 3

Остави одговор

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.