Една од најомолинети манекенки од редовите на анѓелите на Victoria Secret ни ги отвори вратите на својот дом во Нешвил. харизматичната манекенка Lily Aldridge, во малата “тура“ низ својата куќа, ни откри дека ја обожува дневната соба, затоа што е идеална за уживање со семејството и пријателите и дека тој простор секогаш ја опушта.

Убаво уредената куќа, со книги, уметнички дела и сувенири од целиот свет, прави секогаш да се чувствува убаво и задоволно.

“Сепак, во домот најмногу ги користиме кујната и трпезаријата, затоа што тука јадеме и се дружиме. Ги сакам плочките во кујната, бели, со цветчиња, како и отворениот простор, кој е неопходен“, истакна Lily.

А во видеото можете да видите како изгледа целиот дом на славната манекенка!

Остави одговор

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.