Во овој тавански простор во Шведска сместен е удобен дом, преполн светлина и позитивна енергија. Дрвото и белата основа заедно прават целина која е топла и смирувачка, а мебелот е спој на модерниот и индустрискиот стил. Едноставен, ненаметлив но привлекува огромно вномание. Посебно добар детал е каминот во средината на просторот наменет за дневен боравок, како и две прекрасни тераси.

Уживајте!

 

Остави одговор

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.