Пребарува: Тапети

Дезен
Тренд: “Dalmatian” принт
Од

Тренд: “Dalmatian” принт Како што веќе знаете, малку црно бела комбинација во декорот е испробан начин да се додаде малку шик на ентериерот.  И секако,…

Дезен
Тапет на скали
Од

Скалите во вашиот дом можете да ги направите посебни, стилски, додавајќи им тапет. Изборот е голем, ги има во сите дезени. Својот индивидуален стил можете…