Пребарува: Осветлување

Осветлување

Дизајн
Бронтосаурус лампа
Од

Бронтосаурус лампа Овој среќен мал диносаурус Без Бисфенол А, олово и фталат ќе ја разубави секоја детска соба. Давајќи мек сјај, бледо сивата Бронтосаурус лампа…

Осветлување
Доколку мислите дека отворени полици во кујната се непрактични овој тренд е за вас
Од

Иако отворените полици дефинитивно изгледаат прекрасно, не сите се согласуваат дека тоа е најпрактично дизајн решение, бидејќи бараат дополнително бришење прашина и не можат да…

Осветлување
Спектакуларна лампа осветлува просторија со убавината на базиликата Св. Петар
Од

Спектакуларна лампа осветлува просторија со убавината на базиликата  Св.Петар Италијанското студио  AMeBE и оддаде почит на прекрасната архитектонска убавина на базиликата Св. Петар со креирање…