Прикажува 1 од 2

ТИБЕТАНСКИ ТЕСТ НА ЛИЧНОСТА!

Решете го и ќе можете да влијаете на својата судбина!

Овој древен Тибетански тест на личноста, за кој тврдат дека лично го има составено Далај Лама, односно дека потекнува од некоја од неговите поранешни реинкарнации. Дури и ова да не е вистина, сите што го решиле тестот, тврдат дека тој ја погодува сржта на личноста, но и дека носи среќа, а среќата е она по што сите трагаме.

Решете го овој тест на Далај Лама и тој ќе ви ја исполни желбата. Се што треба да направите е да одговорите на три лесни прашања, а одговорите со сигурност ќе ве изненадат.

Не постојат точни и неточни одговори, затоа што се работи за прашалник од забавен карактер. Ќе дознаете каква личност сте и кои ви се приоритетите, иако можеби нема да бидете свесни за тоа.

Пред да започнете со решавањето на тестот, замислете си некоја конкретна желба, но немојте да ги гледате одговорите однапред, затоа што ќе расипете се.

(1) Поредете ги следните пет животни по ред од вашето најомилено до најнеомиленато:

а. Крава

б. Тигар

в. Овца

г. Коњ

д. Прасе

(2) Напишете по еден збор кој најдобро ги опишува следните поими:

а. Куче

б. Мачка

в. Глушец

г. Кафе

д. Море

(3) Сетете се на некого кој ве знае и ви е важен, а можете да го поврзете со една од следните бои. Не го повторувајте два пати истиот одговор. На секоја боја додате само една личност.

а. Жолта

б. Портокалова

в. Црвена

г. Бела

д. Зелена

(4) На крајот, напишете го својот омилен број и денот во неделата!

ГОТОВО?

Одговорите побарајте ги на следната страна.

Прикажува 1 од 2

Остави одговор

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.