Ако сте во потрага по идеи за создавање на простор кој вашите деца ќе го сакаат, детската соба е совршено место за истражување и имагинација, од библиотека во облик на арка,тапети со пеперутки, па до кревети со неонски рамки. Одберете точкички, или обидете се со покласичен стил и пастелни бои – без оглед на темата, ова е просторија која несомнено ќе се издвојува. Затоа, подалеку од бледо розова и бебешка сина и подгответе се да дизајнирате просторија која е уникатна, какви што се впрочем, вашите деца. Погледнете ги следните примери кои ќе ви обезбедат инспирација за следното преуредување на детската соба.

Остави одговор

error: Содржините на interior.mk се заштитени. За превземање на содржина ве молиме контактирајте не на [email protected]!