Пребарува: Работна соба, Канцеларија

Работна соба

Архитектура
10 канцеларии кои повеќе се чувствуваат како дом, отколку како работен простор
Од

Ви претставуваме пријатни канцеларии кои ги замаглуваат границите помеѓу просторот за работа и оној дома, од простории моделирани на апартмани на Airbnb, до работно место…

Дизајн
Пет билки за во канцеларија кои ќе ви ја унапредат кариерата
Од

Неодамна, истражувањето на британски научници кое го направи универзитетот Eksiter  покажа дека присуството на растенија во канцеларијата може да ја подобри креативноста за 45%, продуктивноста…

Архитектура
Пловечка фитнес сала во Париз користи човечка енергија за да плови по Сена
Од

Италијанската фирма Carlo Ratti Associati измисли генијален начин за да ги инспирира луѓето да вежбаат повеќе.  Таа дизајнираше брод кој користи човечка енергија за да…