Пребарува: Дневна соба

Бои
17 Луксузни бели дневни соби
Од

Некои луѓе се плашат од целосно бели соби (“Не може црвено вино!”), но белите соби изгледаат неверојатно елегантно и успокојувачки.  Тајната на монохроматскиот простор, кој…

Бои
Колоритни дневни соби
Од

Колоритни дневни соби Причини зошто да додадете боја на ѕидовите. Тегет боја на ѕид е одлична позадина за современ микс на мебел со шик. На…

Бои
16 Чисти бели соби
Од

16 Чисти бели соби Белото секогаш  и дава чист изглед на секоја соба, како што совршено покажуваат овие простории. Погледнете ги.

Дневна соба
Црвени соби
Од

Црвени соби Огнената боја на љубовта, страста и романтиката е изненадувачки разновидна во внатрешниот  дизајн. Погледнете како  декораторите ја користат бојата со прекрасни ефекти.