Пребарува: Соби

Uncategorized
Стан кој е прикажан на водечките портали за ентериери и најдобрите телевизии
Од

Овој шведски апартман се наоѓа во типично скромна, ниска зграда во Стокхолм, но има импресивен ентериер, а може да се каже дури и спектакуларен. Масивните…

Дизајн
Спални соби во поткровје и како да ги уредите
Од

Поткровјата повеќе не се простори за складирање. Таванските простори се почесто ги преуредуваат во станбени еденици, кои воодушевуваат со амбиентот. Трендот започна со преуредувањата на…

Бања
Револуција во испирањето на тоалетната школка
Од

Барате максималана хигиена? Тогаш ова е вистинската тоалетна школка за вашата бања! Технологијата AquaBlade е најзначајното откритие после откритието на казанчето за тоалетната шолја во XIX…

1 2 3 34