Животот е прекрасен, кога сме на одмор, на некоја неверојатна дестинација, а уште повеќе ако одморот го поминуваме во бунгалов, кој е изграден над самата вода.

Одлично е тоа што постојат многу места за одмор на вода, но фантастично е ако имате соба над водата.

Некои од најпознатите одмаралишта, кои ќе ги видите тука, се наоѓаат во Француска Полинезија, Малдиви, Бора Бора и Панама.

Остави одговор

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.