Прикажува 1 од 2

Прашањето е едноставно, а решението?

Доколку не можете да дојдете до решението на оваа загатка, а сакате да го дознаете, погледнете на страна 2!

Прикажува 1 од 2

Остави одговор

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.