Прекрасно уредени дворови, на патот кон Преспанското Езеро, доказ дека некој навистина сака, знае и умее!

На фотографиите споделени на социјалните мрежи, се претставени прекрасно уредени дворови на куќи, на патот кон Преспанското Езеро.
Секоја чест за сопствениците и поздрав до оние што ја забележале оваа убавина!

Извор: Еко Република

Остави одговор

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.