Шведскиот производител  на мебел уште еднаш пријатно не изненади

Погледнете го ова нескојдневно, пријатно доживување во волшебен Божиќен ентериер, во елегантна темносина боја, кој е дизајниран во IKEA, како инспирација за Божиќните и Новогодишни празници. Тука нема многу украсување: Венче на ѕид, гранка во вазна, неколку кутии за подароци, перничиња, а сето тоа заедно изгледа пријатно и естетски. Прекрасно!

Остави одговор

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.