Овој мал стан (студио) е сместен во поткровје и има само 35 м2, но и неколку многу добро осмислени решенија. Веднаш до влезниот ходни е соѕидал “лажен ѕид“, од кој произлезе просторијата во која е сместен креветот, додека кујната е сместена во делот од станот со понизок таван, за да се искористи подбро просторот. Извонредна идеа!

Целиот простор  е отворен и уреден во скандинавски стил, со многу убави декоративни детали за кои се има погрижено сопственичката на станот.

Модерен, едноставен, убав. Овој стан е уреден по наш вкус. Уживајте!

 

Остави одговор

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.