За удобно живеење, во одреден момент  треба да се реши акумулираниот неред и скриените предмети во вашиот плакар, кои никогаш не ги употребувате, бидејќи  во меѓувреме тие застареле. Затоа, добро организирано парче мебел е неопходна инвестиција, без разлика дали живеете во мал стан, или имате вишок  од квадратни метри (љубоморни сме!), а Urban Outfitters имаат некои од најдобрите полици на пазарот.

Помеѓу помалите полици,  на ѕидот лесно можат да се монтираат  и поголеми, мултифункционални парчиња, кои исто така вклучуваат полици. Тука се и некои од нашите омилени паметни решенија за складирање кои ќе ви помогнат  еднаш за секогаш да го доведете вашиот простор во ред.

Остави одговор

error: Содржините на interior.mk се заштитени. За превземање на содржина ве молиме контактирајте не на [email protected]!