Со самото затоплување на времето кај сите нас се јавува желба за престој на отворено и замена на четирите ѕида со двор или тераса. Така започнува и пролетното уредување на отворените простори. Доколку до сега се уште не сте го сториле тоа, време е да ги припремите вашите дворови и тераси, како би можеле да поминувате пријатни вечери и викенд забави со своите роднини и пријатели. Ако имате доволно простор обидете се отворените содржини да ги збогатите со кујна на отворено. Може тоа да биде само скарата но и комплетно опремен простор со ладилник, садопер па дури и машина за миење садови.

Надградете ја вашата отворена забавна содржина и направете од дворот, кровот или балконот, наjпријатно место за дружење оваа сезона. Еве ги и нашите идеи!

 

 

Остави одговор

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.