Таа е спој на италијански дизајн и британски луксуз

Royal Jet Capsule е јахта која чини околу 250.000 евра, а изгледа како возило од “Војна на ѕвездите“ или “Ѕвездените патеки“. Пловилото од 18 м2 има тоалет и бар, дизел мотори и доволно место за 8 до 12 луѓе. Јахтата достигнува брзина од 32 до 62 јазли.
За оние што не знаат, тоа е брзина од 59,2 до 114,8 км/ч.

Извор: Profimedia / Автор: Profimedia

Остави одговор

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.