Кујната е непобитен центар на домот. Таа е место каде што секојдневно ги припремаме нашите оброци, или место каде што седиме додека го гледаме нашиот партнер како готви.  Заради важноста на овој простор во домот, од суштинско значење е естетиката на кујната да биде таква, што поттикнува топлина и среќа. Со постојана потреба за инспирација, нормално е да се свртиме кон Пинтерест во потрага по кујни што би можеле да бидат нашиот простор од соништата.  Во продолжение ќе ги најдете местата кои не можеме да престанеме да ги ‘закачуваме’!

Остави одговор

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.