Каде ја пронаоѓате испирацијата за уредување на вашата оаза?

Во боите и примероците е лесно да се загубите. Откако ќе го уредите сопствениот дом, можете да заклучите дали сте претерале со комбинациите на бои или се премалку, па вашиот дом изгледа студено. За да не ви случи ни едно од овие сценарија и како вашиот избор на бои за уредување на домот би бил без грешка, ви го нудиме овој мал каталог со примероци на бои, инспирирани од најубавите природни локации низ светот, кој го пропремила и направила патничката агенција Expedia.

Uyuni Salt Falts, Bolivija

Okvanago Delta, Botswana

Lake Louise, Kanada

Provansa, Francuska

Halong Bay, Vietnam

Vatnajökull, Island

Arashiyama, Japan

Mt Cook, Novi Zeland

Benagil Cave, Portugal

Bryce Canyon, SAD

 

Остави одговор

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.