Неколку GIFови кои можеби ќе ве убедат дека неутралната софа не е секогаш најдобра опција

Логиката и здодевните луѓе советуваат да купите софа во неутрална боја затоа што таа е поприлагодлива и ќе одговара со се. Меѓутоа, понекогаш логиката не вреди.  Ние преферираме акцентни софи, а не акцентни перничиња.

Во овој пост ќе видите гифови со сиви софи, кои иако се убав и безбеден избор и одговараат со скоро секој стил- сепак, колоритната софа е онаа која со сигурност претставува стилска изјава.

Погледнете подолу како просториите изгледаат едноставно со сива софа и како потоа оживуваат кога им се додава боја.  Можеби овој визуелен доказ за моќта на колоритната софа ќе ве убеди дека неутралната софа не е секогаш најдобрата опција за вашиот простор.

Остави одговор

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.