Во бањата поминуваме доста време. Токму затоа е важно тоа да биде убав и пријатен постор. Често пати бањата е неправедно изоставувана просторија во домот и понекогаш за неа водиме најмалку грижа. Делумно е така поради парите што треба да се вложат во опремување или реновирање. Но, тоа не смее да биде изговор, затоа што секогаш можеме да додадеме или одземем детали кои бањата ќе ни ја направат поубава: Растение, пешкир, простирка или садови за сапун, четкички за заби и останати потребни предмети. Трендовите во опремување на бањата се менуваат, а ние ви предлагаме да размислите за невообичаен ентериер. Уживајте.

 

 

 

Остави одговор

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.