Најверјатно забележувате дека вратите од туш кабините изгледаат поминималистички од кога и да е, заради тоа што сега,  дизајнерите го имплементираат овој елегантен, “помалку е повеќе” изглед и на вратите од тушот.  Овие стилски нови видови на врати го изоставуваат непотребниот метален хардвер и врамување, овозможувајќи им на тушевите беспрекорно да изгледаат во нивното опкружување.

Ако размислувате за преуредување на бањата со врати за туш без рамка, во прилог можете да најдете неисцрпна инспирација!

Остави одговор

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.