Нема ништо револуционерно во врска со оваа комбинација на бои. Ништо ново, вонредно или до сега невидено. А сепак, оваа класична комбинација постојано се употребува на поинаков начин, изненадувачки дури и за најискусние декоратори. Зборуваме, се разбира, за сино-зелената комбинација на бои и ненадејниот бран на изложеност кој таа го доживува од неодамна.

Комбинација на бои која ќе ја гледате насекаде

 

Сега ништо не е невообичаено за двете бои, а тонските варијации на секоја од нив се она што ги издвојува од стандардот.  Во комбинација, дуото инспирира примамливи детали кои наликуваат на комплементарни, а сепак успеваат да го задржат суптилниот елемент на контраст.

Во прилог, погледнете неколку начини на кои оваа комбинација на бои можете да ја внесете во домот.

Остави одговор

error: Содржините на interior.mk се заштитени. За превземање на содржина ве молиме контактирајте не на [email protected]!