Складирањето е секогаш суштинско во мал простор, а тоа најмногу се однесува на бањата. Има толку многу ситници – шминка, жилети, четки за коса, тоалетна хартија – кои што едноставно ви се потребни, но каде да ги складирате? Ако нередот во вашата бања излегува од контрола, можеби е време да ги проверите овие неколку начини како да пронајдете малку повеќе простор во вашето мало купатило.

  • За лесен пристап до предметите кои секојдневно ги користите, додадете полица над лавабото. Стаклена верзија е одлична опција, бидејќи не го оптеретува просторот, а освен тоа, таа нема да се оштети од водата.

Како да додадете екстра простор за складирање во мало купатило

  • Не го запуштајте просторот над тоалетот. Тој е одличен за кабинет, полици, или пак кошница.

Како да додадете екстра простор за складирање во мало купатило

  • IKEA BEKVAM се толку разновидни и одлични се за чување на козметика.

Како да додадете екстра простор за складирање во мало купатило

  • Немате простор за чување на крпи? Закачете ги на вратата како на сликата.

Како да додадете екстра простор за складирање во мало купатило

  • Закачете полица над вратата.

Како да додадете екстра простор за складирање во мало купатило

  • Фиоките во кабинетчето го максимизираат просторот и овозможуваат полесно да го најдете она што го барате.

Како да додадете екстра простор за складирање во мало купатило

  • Ако имате лавабо на постолје, а немате кабинет, сеуште има надеж. Овие RÅGRUND полици од IKEA се дизајнирани така што да ги собере околу лавабото што е поставено на постолје, или цефка – генијално!

Како да додадете екстра простор за складирање во мало купатило

  • Тесното кабинетче собира повеќе отколку што претпоставувате.

Како да додадете екстра простор за складирање во мало купатило

Остави одговор

error: Содржините на interior.mk се заштитени. За превземање на содржина ве молиме контактирајте не на [email protected]!