Пребарува: Уметност за секого

Архитектура
Внесете го духот на Јапонија во вашата градина
Од

Дизајнот на јапонската градина создава убавина на природен пејзаж во мали простори во природна средина. Сите елементи на ориенталниот градинарски дизајн се меѓусебно поврзани со…

Дизајн
Le sac en papier
Од

Дизајнерска хартиена торба? Да, постои! Запознајте се со ‘le sac en papier’, хартиена торба која ја има секој дизајн свесен блогер. Лесно се вклопува во…