Пребарува: Направи сам

Идеи
Фенг Шуи… Соодветно уредена трпезарија овозможува добра комуникација
Од

Трпезаријата треба да биде централно поставена во домот со цел да се обезбеди изобилство на добро Чи. Кружна, овална и октагонална маса поставена во трпезаријата…

Colors
Вовед во фенг шуи
Од

За фенг шуи честопати луѓето мислат дека е начин на уредување на домот, кој содржи многу мистичност во себе. Всушност, фенг шуи е еден вид…

1 2 3 9