Прикажува 1 од 4

Постојат неколку „необјасниви“ работи во врска со секој хороскопски знак и верувале или не, постојани се

Овен

 • Кога ќе повредите Овен, тој нема повторно да зборува со вас или веднаш ќе ве остави!
 • Овен обожува хумор и сака да раскажува вицови во друштво!
 • На Овенот сѐ брзо му досадува и сака постојани изненадувања!
 • Типичен преставник на Овен е мешавина од професор и глумец!
 • Овенот е секогаш во право!

Бик

 • Бикот креира свој мал свет далеку од сите. Често чувствува дека никој не го разбира!
 • Кога Бикот ќе се налути, тогаш најдобро е да го оставите на мира извесен период!
 • Биковите не сакаат патетика и драматизирање!
 • Иако Бикот е опишан како „див“ знак, тој не се обидува со сила да ги решава судирите!
 • Бикот понекогаш ќе ви каже дека не сте му важни, но длабоко во него не е така!

Близнаци

 • Близнаците никогаш не доцнат, најчесто другите доаѓаат пред време!
 • Ако мислите дека Близнаците зборуваат многу, реалноста е дека вие сте срамежливи!
 • Близнаците може да бидат верни во врските и пријателставата, но кога ќе ги навредите нѐ ви даваат друга шанса!
 • Близнаците сакаат хумор, а некогаш се толку духовити, што стануваат и досадни!
 • Близнаците лесно се вознемируваат!
Прикажува 1 од 4

Остави одговор

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.