Мрачно драматичните флорални дезени овој месец се во првите редови со трендот на “Midnight Garden” од Designers Guild. Под влијание на Холандските и Фламанските слики со мртва природа, оваа сезона се се врти околу темната страна,  со интензитет на богати тонови во јаглен и виолетово-црни нијанси.

Доколку ви се допаѓа темната страна,вдахнете му на својот простор драматично чувство преку овој тренд.

Остави одговор

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.