MOMA Дизајн од Милано е бренд синоним за чист дизајн во за мебел од бања. Тоа е ексклузивна производствена компанија која ги комбинира иновациите и истражувањата со типичниот италијански savoir-faire, и нуди широк спектар на престижни производи директно до мрежата на трговците на мало.

Основана во 2000 година, со креативна и уметничка инспирација на архитектот Игнацио Ди Маси, таа му ја исполнува неговата желба да создаде уникатна околина на бања, со прилагодени простори и секогаш нов асортиман на производи, обезбедувајќи постојано високо квалитетно и естетско ниво низ годините.

MOMA Design има широк опсег и неограничен избор на уникатни елементи за бања за домовите,  почнувајќи од мијалници и програми за капење, до тушеви, огледала, полици…

Поврзани содржини

Остави одговор

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.