Сите сакаме максимални резултати со минимален напор (можеби некои ова го нарекуваат мрзеливост, а ние го нарекуваме ефикасност). Бидејќи не секогаш имаме доволно време или пари  за да се зафатиме со долги реновирања, постојат мали надградби кои што можеме да ги направиме, но кои прават голема разлика во нашиот секојдневен живот.

Барате инспирација за вашето мини-преуредување?  Во продолжение, предмети кои се фрлаат и она што ги заменува.

1 Обична бела простирка за бања

2 Пластични рамки за слики

3 Стари тањири

4 Чаши за вино

5 Стара полица за книги

6 Постелнина

Остави одговор

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.