Пребарува: Дизајн

Архитектура
Пустински цвет: Куќа од метални контејнери
Од

Сред немилосрдниот терен на калифорниската пустина, никна спектакуларна куќа со необичен изглед, направена од контејнери наменети за транспорт. Челичните контејнери сѐ почесто се користат во…