*

– Мамо,значи те молам, да не идeш да ме покриваш ноќе!
– Ама сине,се плашам да не настинeш!
-Знам мамо,ама ми ја откриваш жената!

*

– Што пишуваш?
– Тетсмаент… Нешто ме гребе грлото!

*

Вистински маж ако сака да купи нормални фармерки, мора да се врати во осумдесетите!

*

– Топ си!
– Ти си тенк!

*

“Ептен беше кул, фул и ин“ – Пола од речникот на просечниот Македонец!

*

“Ми рече дека сум имала убави клучни коски!“ – Па маме му негово, за грав ли му се?

*

Секоја Нова Година добивам исто за подарок… 5 килограми вишок!

*

Секоја жена во гардероберот треба да има “мал, црн фустан“! Точно. Имам и мал ми е!

*

Децата кои читаат стануваат луѓе кои мислат!

*

Која? Онаа брат што ќе те сослуша како истражен судија!

*

Остави одговор

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.