Боја но софа која се вклопува во скоро секој декор

Несомнено, софата е најважното парче мебел во нашиот дом (најмногу поради времето кое го минуваме на неа).  На неа гледаме серија по серија од Game of Thrones; тука се релаксираме по напорниот ден на работа и тука читаме книга.  И додека сите сакаме парче мебел со експлозивен дезен или дизајн, една боја, според нас е одлична во секоја соба (а да не споменуваме дека е една од најпопуларните бои за тапацир во изминативе неколку години). Тоа е сината.  Ако сакате да ги размрдате вашите неутрални тенденции, погледнете ги овие шест софи:

Остави одговор

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.