Пребарува: Барови, Ресторани

Архитектура
Snøhetta го реновира ентериерот на поранешниот дом на ресторанот Noma во  Copenhagen
Од

Работејќи на различни проекти, Snøhetta има комплетирано музеи и изолирани колиби, а неодамна, Норвешката фирма ги заврши ентериерите на ‘Barr’, новиот ресторан во сопственост на…