Сакате вашите фотографии да изгледаат подобро и поинаку, а при тоа да не најмувате професионален фотограф или да ги обработувате во разни компјутерски програми? Еве како!

Користејќи секојдневни предмети, кои можат да се најдат во домот, креирајте ефекти, кои вашите фотографии ќе ги направат подинамични и подобри. Играјте со чорапи и гумички, за да добиете нов филтер или употребете го светлото од таблетот ако фотографирате разни производи за каталози.

Домашните предмети можете да ги искористите и за заштита на вашата опрема, но да не ви откриваме повеќе, погледнете ги советите во видеото што следува!

Остави одговор

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.