Прикажува 1 од 2

Дневниот престој или соба за дружење често е најголема просторија во домот. Во неа секојдневно се одвиваат различни активности па затоа е важно да е опремена со квалитетен и добар мебел, но и украси и детали кои асоцираат на вас, кои ќе и дадат карактер и посебност. Одбегнувајте ги готовите решенија на познатите трговски ланци и бидете креативни. Играјте со различни стилови, марки на производи или комбинирајте нова софа со фотелја од 70-ите. На тој начин ќе добиете оригинално уредена соба во која сите ќе се чувствуваат пријатно. Ако сте во потрага по идеи, во продолжение погледнете го нашиот избор на 35 дневни соби со карактер.

Прикажува 1 од 2

Остави одговор

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.