Канцеларија на тераса

Од

Доаѓа пролетта и сите сакаат што повеќе време да поминат надвор. Michael Hilgers дизајнираше нешто практично за терасите. Ова иновативно…

Оригинален мебел и ведри бои

Од

Единствен, колоритен ентериер, исполнет со многу впечатливи детали, необични парчиња мебел и оригинално осветлување е доказ дека годините не ја…

Оригинален мебел и ведри бои

Од

Единствен, колоритен ентериер, исполнет со многу впечатливи детали, необични парчиња мебел и оригинално осветлување е доказ дека годините не ја…

Идеи

Направи сам (DIY)

Во домот на познатите