“Како се вика црнец кој управува авион?“
???
“Пилот бе расист, пилот!“

*

Апокалипса или ак’лопокалипса?

*

Понекогаш таа го користи мојот шампон за тело, става мој дезодоранс и ми доаѓа во кревет… И така… Си лежиме како педери!

*

Причина за смртта: “Убиен во поим!“

*

Моето тело е составено од:
80% умор – 20 % глад!

*

Кога жена ќе те преболи може и кума на свадба да ти биде без проблем!

*

“Ве молам, една порција крилца!?“
“Пилешки?“
“Може и јагнешки, ако имаш
!“

*

Во Македонија падна снег. Се предипредуваат вработените од “Македонија пат“, да не излегуваат на улица без потреба!

*

Том Круз испотен седнува на мотор и шиба. Мене мајка ми би ме искршила од ќутек!

*

Жените не забораваат, жените чекаат!

*

Насловна фотографија: TV Kanal VIS

Остави одговор

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.