Пребарува: Материјали

Бои
Каст ја претстави новата серија на дезенирани бетонски лавабоа Kast Canvas
Од

Британскиот бренд “Kast”  ја претстави својата нова серија бетонски лавабоа наречени “Kast Canvas”. Колекцијата претставува постоечка алтернатива на традиционалните производи за бањи со оригинален дизајн.…

Бои
Овие луксузни кујни ке ве натераат да посакате да готвите
Од

Што имаат заедничко луксузните кујни?  Некои одговори се очигледни: многу мермер, големи островчиња и скапи апарати.  Но понекогаш,  дури и најмалите детали можат  направат кујната…

Архитектура
Зелен мермер
Од

Од масички до работни површини и екстравагантни ѕидови – зелениот мермер е последен тренд и тој секогаш не остава без здив.  Зелениот мермер е фокална…