Пребарува: Дезен

Архитектура
Во куќа стара 250 години сочуван е духот на минатите времиња
Од

Сопственичката на овој ентериер е израсната на швајцарските планини во вистинска селска идила. Нејзиното детство на неа имаше силно влијание, па токму затоа, таа носталгија…

Дезен
10 прекрасни дезенирани софи
Од

Заборавете го старомодниот кауч на вашата баба, бидејќи модерната  дезенирана софа може да направи чудо за вашиот дом.  Кога е правилно стилизирана, светло тапацираната софа…

Дезен
Марокански souk стил
Од

Марокански souk стил Писатели, дизајнери и уметници од Henri Matisse до Paul Bowles  направија од  Мароко нивен дом.  Веројатно, атрактивноста  во добар дел доаѓа од мирисите на…