Пребарува: Бања

Бања
Преуредени мали бањи
Од

Кога станува збор за преуредување на мали бањи, не е тешко да бидете  изненадени од ефектот. Целосното реновирање може да изгледа како привлечна (или единствена…

Бања
Најубавите бањи
Од

Во бањата поминуваме доста време. Токму затоа е важно тоа да биде убав и пријатен постор. Често пати бањата е неправедно изоставувана просторија во домот…

Бања
Најголемиот тренд во бањите
Од

Најверјатно забележувате дека вратите од туш кабините изгледаат поминималистички од кога и да е, заради тоа што сега,  дизајнерите го имплементираат овој елегантен, “помалку е…