Барате максималана хигиена? Тогаш ова е вистинската тоалетна школка за вашата бања!

Технологијата AquaBlade е најзначајното откритие после откритието на казанчето за тоалетната шолја во XIX век. Ideal Standard го претстави во 2015 . Единствената патентирана технологија ги гарантира најдобрите резултати на испирање на ВЦ шолјата, дури и со помало количество вода.

По прашање на хигиената, технологијата  AquaBlade ги надминуви сите постоечки ВЦ шолји. кај традиционалните тоалети голем дел од површината останува неисчистен, а посебно во задниот дел на шолјата.  AquaBlade каналот е позициониран во горниот дел на шолјата и со самото тоа овозможува чистење на околу 95% од површините.

Технологијата AquaBlade постави нови стандарди, како во дизајнот така и во оптималното испирање. Рамна, благо свиткана површина без рабови е главниот предуслов за зголемување на нивото на хигиена на тоалетната шолја. Лесно достапна за чистење, интелигентен дизајн и значително намалена бучава при пуштањето на вода, се само некои од адутите на оваа тоалетна шолја.

Погледнете како таа функционира:

Остави одговор

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.