Пребарува: Забава

Дизајн
Јапонските возови за спиење изгледаат едноставно од надвор, но…
Од

Во 1960-тите, економијата на Јапонија растеше брзо, вклучувајќи ги и иновациите во железничкиот транспорт. Првиот модерен бум кај брзите возови започна во 1964 година и…

Забава
Тој правеше музика за неа, а таа ја изведуваше онака, како што никој друг не би можел – Среќен роденден на Јосипа Лисац!
Од

Јосипа Лисац (14 Февруари 1950, Загреб) ја започна кариерата во 1960тите како членка на групата Златни Акорди. Нејзиниот прв самостоен албум “Дневник једне љубави” беше…

1 2 3 41