Се што сакаме од пролетната колекција на Anthropologie

Kога станува збор за ентериери, облека и акцесоари Anthropologie е една од нашите омилени продавници. Нивниот избор на бои, текстури и ткаенини плени и никогаш не разочарува. Оваа сезона преовладуваат пастелни нијасни и земјени тонови. Во прилог, неколку од нашите омилени парчиња.

Остави одговор

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.