Прикажува 1 од 5

Да уредиме стилски еден мал ентериер не е лесна задача, особено ако земеме предвид како да направиме приватно катче без традиционални опции, како што се ѕидови и врати. Ентериери во кои денес ве водиме се извонреден пример за тоа, како многу убаво можете да организирате помал простор. Секој од овие ентериери е многу елегантен и “стајлиш“, но на одличен начин, како дизајнот не бил доминантен во просторот.

Првиот ентериер е дело на дизајнерот Максим Липовцев. Овој мал простор е уреден со комбинација на класични и модерни материјали и така е направена елегантна оаза, која стилски не заостанува ниту зад многу поголеми ентериери. Неутрални тонови на бои се комбинирани со темносина, а елементи, а елементите како белиот ѕид од цигле и модерното осветлување се детали кои внесуваат посебна доза на елеганција во овој мал простор.

Прикажува 1 од 5

Остави одговор

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.