Што имаат заедничко луксузните кујни?  Некои одговори се очигледни: многу мермер, големи островчиња и скапи апарати.  Но понекогаш,  дури и најмалите детали можат  направат кујната да изгледа поскапо отколу што е навистина.  Следните фотографии нека ви послужат како инспирација, без разлика дали ja реновирате или планирате мала козметичка интервенција нa кујната.

Остави одговор

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.