Здодевно ви е да гледате во празен ѕид?  Бојата е подобрување, но тапетот е решение за да ја доведете собата на следното ниво.  Сеуште сте несигурни во врска со тапет?  Го “избришавме” тапетот од овие три соби за да ја видите драматичната разлика што се случува во просторот кога ќе додадете дезениран тапет (па дури и само на еден ѕид).

Остави одговор

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.