На Инстаграм секој може да се информира за трендовите и да најде инспирација.

Оваа лампа од Алди е еден од најбараните декоративни предмети во моментов

Една од нашите омилени работи на кои се восхитуваме на платформата за социјални медиуми се ентериерите.  Од прекрасни шеми на бои до викендички, можеме да минеме часови гледајќи ентериери, а сега, Инстаграм ни го даде декоративниот предмет на сезоната.

Оваа лампа од Алди е еден од најбараните декоративни предмети во моментов

Алди ги врати своите светилки во винтиџ стил, по нивниот огромен успех минатата година. Ретро- светилките, кои ги има како столни и подни лампи, имаат шик мермерна база и изложена светилка.  Двата модели доаѓаат во вонвременска црна или шик бакарна опција.  Овие лампи имаат неверојатна цена- столната се продава за само 20 евра, а подната за 40.

Оваа лампа од Алди е еден од најбараните декоративни предмети во моментов

Погледнете како корисниците на Инстаграм ги стилизираат нивните:

 

A post shared by Amy 🔮 (@amywakeham) on

Остави одговор

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.